Publicat de: Messa | Octombrie 5, 2008

Ce ti-a venit sa te lasi? Intrebarile tampite de care ai sa te lovesti

Multi dintre cunoscuti si apropiati reactioneaza pozitiv atunci cand o persoana renunta la fumat si isi recastiga libertatea. Reactiile pozitive contribuie adesea atat la stima de sine a persoanei in cauza cat si la cresterea increderii intr-o posibila reusita proprie a fumatorilor din jur. Desi majoritatea celor care afla ca cineva s-a lasat de fumat reactioneaza pozitiv, exista totusi exceptii. Aceste exceptii sunt cele care pot contracara intreg efectul dezirabil al aprecierilor si pot sa descurajeze persoana care tocmai s-a lasat de fumat sau o pot enerva, supara, mahni. Adesea, din cauza unor astfel de reactii neinspirate si egoiste, proaspatul fost fumator, si asa chinuit de sevraj, cedeaza si isi aprinde o tigara si redevine fumator iar incercarea de a scapa de viciu esueaza.

Asadar, pentru a evita o astfel de situatie, este bine ca cel care vrea sa renunte la fumat sa stie sa identifice persoanele care urmeaza sa aiba reactii neplacute sau nedorite si, daca nu poate sa le evite macar in perioada in care organismul se curata de nicotina si scutura dependenta, macar sa le poata combate, fara sa se lase afectat de rautati sau enunturi negandite.

Prin urmare, vom alcatui in continuare o mica lista cu genul de persoane-problema de care s-ar putea adesea sa dai in perioada in care tocmai te-ai lasat de fumat si la ceva vreme dupa.

Citeste in continuare >>>

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: